Dark Light

21441 – FEN VOX HT8882


Моќност: 2200 W
2 брзини, 3 температури
Должина на кабел: 2 м
DS motor, Ionic, заштита од прегревање, алка за закачување
Дување на ладен воздух
Боја: црна
Гаранција – 25 месеци

999.00ден