Dark Light

21439 – FEN VOX HT3072


Моќност: 1000 W
2 брзини, 2 температури
Должина на кабел: 1.8 м
Рачка со преклопување, заштита од прегревање, алка за закачување
Гаранција – 25 месеци

549.00ден