Dark Light

21438 – FEN VOX HT3063


Моќност – 1000 W
Брзини – 2
Температури – 2
Должина на кабел – 1.8 м
Преклопувачка рачка, заштита од прегревање на моторот, алка за закачување
Гаранција – 25 месеци

549.00ден