21463 – PRAVOSMUKALKA VOX SL306N


Моќност: 2400 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 4 л
Едноставно празнење и чистење на садот за прашина
Заштита во случај на затнување
HEPA филтер
Петстепено ниво на филтрација
Гаранција – 25 месеци

3,699.00ден