21432 – 200531 FEN MGS8006


МОЌНОСТ 2000W

2 БРЗИНИ

КОПЧЕ ЗА ЛАДНО ДУВАЊЕ

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

899.00ден