21430 – 200533 FEN MGS8018A


МОЌНОСТ:1800

2 БРЗИНИ

КОПЧЕ ЗА ЛАДНО ДУВАЊЕ

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

799.00ден