21382 – VGR MIKRO MAX 720B BLACK


Вградна Микробранова
Капацитет: 20l
Моќност: 800W
Моќност на грил: 1000W
Нивоа на моќност: 5
Одмрзнување
Тајмер: 95мин
Дијаметар на чинија: 245mm
Димензии: 594х343.5х388mm

8,990.00ден