Dark Light

21300 – VGR MASHINA SADOVI GORENJE GV63060


Енергетска класа: A++

Максимална температура на влезната вода: 70 °C

Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор

Индикатор на одбраната програма

Управување: Копче

Сензори: Сензор за ниво на вода

Температура на миење: 70, 60, 55, 35 °C

5 програми: Интензивно миење; Економична програма; Плакнење; Daily wash; Брза програма 20 минути

Референтна програма: 3

13 стандардни сетови (SpaceComfort)

Меморирање на сопствени програми

Програма SpeedWash

Функција за половично полнење

Автоматско отворање на вратата (TotalDry)

Функција за таблета 3 во 1

Индикатор на одбраната програма

Индикатор за крај на миењето

Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време

Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток

Одложен старт 0-24 часа

Број на корпи: 2

Систем на горната корпа: Мултиклак

Нивоа на прскање: 4

Распрснувачи: 2

Самочистечки филтер

Горна корпа: Широка мрежа; Преклоплива лева полица за вино; Фиксни држачи; Фиксна подлога за чаши

Долна корпа: Широка мрежа; Фиксни држачи; Корпа за кујнски прибор

Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

Сервисна дијагностика

Внатрешност од не’рѓосувачки челик

Потрошувачка на вода: 11 l

Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,92 kWh

Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:3.080 l

Бучност: 47 dB(A)re1pW

Регулирање на висината: 70 mm

Приклучна моќ(V): 220-240 V

Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm

Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm

Нето тежина на апаратот: 29,9 kg

Бруто тежина на апаратот: 32,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W

Приклучна моќ: 1.900 W

Осигурувач: 10 A

Код: 736792

EAN Код: 3838782441011

21,490.00ден