,

21281 – KLIMA GREE PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A/I


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3200/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 991 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 916 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 43 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 732 X 550 X 320 mm
ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДНИЦА: 779×260×185 mm
ГАРАНЦИЈА: 10 години ( посебни услови )

21,990.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+, А++
ПРОИЗВОДИТЕЛ GREE
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ 3500 W
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ 3200 W
МОЌНОСТ (KW) 3.5 KW
МОЌНОСТ (BTU) 12000 btu
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 20~30m2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА -15°C ~+50°C
SMART/WI-FI МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ
ТЕХНОЛОГИЈА инвертер