Dark Light

21199 – MIKRO VIVAX MWO2079BG


 • Микробранова сила: 700W
 • Grill Сила: 1000W
 • Капацитет: 20lit
 • Електронска контрола
 • LED екран
 • 5 Нивоа на јачина на микробранова
 • Тајмер 0: 05s-95: 00min
 • Функција за одмрзнување
 • Комбинирано готвење
 • Ширина: 38.00 cm
 • Длабина: 48.80 cm
 • Висина: 29.10 cm
 • Тежина: 11.40 kg

5,499.00ден