Dark Light
,

20902 – KLIMA GREE FAIRY -22 GWH12ACC BLACK


Модел GWH12ACC-K6DNA1D
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3500(700~4000)
 греење W 3670(800~4500)
Потрошувачка ладење W 1085(90~1450)
 греење W 990(180~1500)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.0/5.1/4.0/3.2
Енергетска класа A++/A+++/A+/B
Внатрешна Единица GWH12ACC-K6DNA1D
Проток на воздух m3/h 680/620/560/490/450/420/390
Ниво на звучен притисок dB (A) 42/38/35/32/30/28/26
Димензии (ДxВxШ) mm 889×294×212
Тежина (нето) kg 11
Надворешна Единица GWH12QC-K6DNA1D/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/700
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 31

34,990.00ден