Dark Light

207 – DUBOKO GORENJE 410 LIT FH400W


Енергетска класа: А

Врата: Метална врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 400 / 380 l

Издржливост при прекин на електрична енергија: 38 h

Механичко управување

Рачно одмрзнување

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Простор за замрзнување: 2 корпи

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh

Бучност: 43 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 134 × 91 × 76 cm

Нето тежина на апаратот: 50 kg

Бруто тежина на апаратот: 52,7 kg

Приклучна моќ: 150 W

Осигурувач: 10 A

Код: 379798

EAN Код: 3838942789656

22,990.00ден