20596 – VGR MIKRO GORENJE BM300X


Боја: Инокс
Рерна од не'рѓосувачки челик
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Инокс
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6
Максимална моќност на микробрановата: 800 W

10,990.00ден