Dark Light
,

20230 – PRAVOSMUKA UNI. INOX 1400W 20L SXVC20XTE


Капацитет : 20 L
Притисок на вшмукување : 18 (kPa)
Моќност : 1400 W
Тежина : 11,4
Должина на кабел : 5m

11,490.00ден