Dark Light
,

20229 – PRAVOSMUK.UNI INOX 1600W 50L SXVC50XTDE


Капацитет : 50 L
Притисок на вшмукување : 19 (kPa)
Моќност : 1600 W
Тежина : 18.7kg
Должина на кабел : 5m

21,999.00ден