Dark Light
,

20228 – PRAVOSMUKALKA UNIV.1200W 20L SXVC20PTE


Капацитет : 20 L
Притисок на вшмукување : 17 (kPa)
Моќност : 1200 W
Тежина : 9,9 kg
Должина на кабел : 5m

9,599.00ден