Dark Light
, ,

20227 – PERAC POD VISOK PRITISOK 2200W BXPW2200E


Јачина на моторот :2200 W

Проток на вода : 440 l/h

Максимален притисок :150

Bar Тежина 12.1 kg

13,199.00ден