Dark Light
-8%
,

20200 – SHPORET RGLUX C6340G SILVER – ELECTRIC


Електричен Шпорет

  • 4 Решоа на струја
  • Релна на Струја
  • 3 Функции за релната
  • 6 команди
  • 1 Тепсиа
  • 1 Решетка
  • Голема Релна 63л
  • Боја – Силвер

10,990.00ден 11,990.00ден