Dark Light
,

20159 – PEGLLA FAVORIT PL619


Моќност: 2200 W
Резервоар за вода:280 ml
Спреј функција
Вертикална пареа
Копче за регулација на пареата
Индикатор
Ротирачки кабел 360°
Копче за регулирање на температурата
Керамичка плоча
Self cleaning функција
Anti drip функција
Anti calc функција
Мека ергономска рачка

999.00ден