Dark Light

19567 – VGR MIKRO GORENJE BM171A4XG


Боја: Црна
Рерна од не'рѓосувачки челик
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Стакло
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 17 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6
Максимална моќност на микробрановата: 700 W

15,190.00ден