Dark Light

19566 – VGR FURNA GORENJE BO74SYB


Gorenje BO74SYB
 Simplicity 2.1 Вградна Фурна
 Црна боја
 Боја на рачката: црна
 ЛЕД дисплеј
 Мултифункционална рерна - 71 Литри
 10 функции
 Push pull копчиња
 Едноставно управување (SimplicityControl)
 Механичко управување
 Сјајна површина без отпечатоци од прсти
 Истовремено печење на повеќе нивоа
 Совршен грил (PerfectGrill)
 AquaClean самочистење
 Gente close меко затворање на вратата
 HomeMade Plus - Решение за нерамномерното печење
 Силвермат-емајл (SilverMatte)
 Вклучени плитка и длабока тава
 Решетка во рерната
 Двојно застаклена врата
 A+ енергетска класа
 Димензии 59.7x59.5x54.7 цм

22,699.00ден