Dark Light

19525 – MIKRO MAX MB505


Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината)
Тип на контрола: механичка
30 минутен тајмер со звучен сигнал
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 245 мм
Надворешни димензии: 454 х 220 х 262 мм
Боја: бела

3,599.00ден