Dark Light

19509 – MASHINA SADOVI FAVORIT MS7000 SILVER


MS 7000 Inox

Гаранција: 5 Години

– димензии: В/Ш/Д 85/60/60
– Максимален капацитет : 12 сета
– 7 програми
– брз програм 30 min. на 40 C
– енергетска класа : А++
– класа на сушење : А
– потрошувачка на вода за еден циклус :12 L
– траење на програма (стандарден циклус): 165 минути
– енергетска потрошувачка : 0,90 Kwh
– заштита од поплава
– прилагодувачка корпа
– бучавост при работа : 57 dB
– боја: INOX
– on/off копче
– рачка на врата
– start/pause копче
– копче на вртење за селектрирање на програмите
– индикатори за текот на работата на програмата
– детско заклучување

16,690.00ден