,

19500 – KLIMA GREE G-TECH -22 12000BTU


19500 – KLIMA GREE G-TECH -22 12000BTU

Model:GWH12AEC-K6DNA1A

39,990.00ден

Модел GWH12AEC-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3500(200~4500)
 греење W 3810(1000~4800)
Потрошувачка ладење W 875(140~1400)
 греење W 952(180~1650)
Работна
температура
ладење °C -15~43
 греење °C -22~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 8.50/ 5.50/4.60/3.50
Енергетска класа A+++(Cooling)/A++(A) /A+++(W) /A(C)
Внатрешна Единица GWH12AEC-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 750/650/600/510/470/360/200
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/36/33/28/22/21
Димензии (ДxВxШ) mm 945×293×225
Тежина (нето) kg 14
Надворешна Единица GWH12AEC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.8
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 33.5