,

19488 – KLIMA GREE FAIRY -22 12000BTU


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1085 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 680.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -22   ДО 43 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс. 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 848 X 596 X 320 mm
ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 889×294×212mm

ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

29,990.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А++
ПРОИЗВОДИТЕЛ GREE
ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ 4200 W
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ 3700 W
МОЌНОСТ (KW) 3.5 KW
МОЌНОСТ (BTU) 12000 btu
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 30~40m2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА -22°C ~+50°C
SMART/WI-FI ДА
ТЕХНОЛОГИЈА инвертер