19481 – SKALA ALUM.TRODELNA 3×8 CORDA 202168


Алуминиумска троделна скала
Број на газишта: 3*8
Висини на скала: 2.25/3.20/4.50м
Работни висини: 3.20/4.00/5.40м
Шифра на производител: 013385/030382
Класа: CORDA (ХОБИ)
Гаранција: 2 години
Носивост: 150кг
Сертификат: EN 131
*Скалата поседува функција за работа на нерамен терен

6,990.00ден