Dark Light

19480 – DEPILLATOR PHILIPS BRE23500


АПАРАТ ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ

ЛЕСНО КОРИСТЕЊЕ

ЕРГОНОМСКИ ДИЗАЈН

ГЛАВА ЗА ЕПИЛАЦИЈА КОЈА ШТО МОЖЕ ДА СЕ ВАДИ

ЕФЕКТИВЕН СИСТЕМ ЗА ЕПИЛАЦИЈА СО ДИСКОВИ

НЕЖНИ ДИСКОВИ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА

РАБОТА СО АДАПТЕР

НАПОН 15 V

ДОДАТОК ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕКАПАЧЕ ЗА ДЕЛИКАТНИ ЗОНИ

2,899.00ден