,

19263 – KLIMA GREE LOMO LC -15 24000BTU


19263 – KLIMA GREE LOMO LC 24000BTU

Model:GWH24QD

49,990.00ден

Модел GWH24QD-K6DNB4A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 6155(1800~6400)
 греење W 6448(1600~6600)
Потрошувачка ладење W 1760(600~2500)
 греење W 1860(650~2600)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH24QD-K6DNB4A/I
Проток на воздух m3/h 850/720/610/520
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/44/40/34
Димензии (ДxВxШ) mm 970×300×224
Тежина (нето) kg 13,5
Надворешна Единица GWH24AAD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/1300
Ниво на звучен притисок dB (A) 57
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 955×700×396
Нето тежина kg 43