-16%

19222 – PRAVOSMUKALKA GORENJE VC1903 WSCY


Моќност: 1900W
Усисна моќ:  360W
Електронска контрола на брзината
Сад за прав со капацитет од 2L
Циклонски филтер
HEPA филтер
Турбо четка
Должина на кабел: 5m

4,190.00ден 4,990.00ден