Dark Light

19218 – VGR FURNA GORENJE BO717ORAB


Gorenje BO 717 ORAB
 Ora-Ito Вградна Фурна
 Црна боја
 Push pull копчиња
 Мултифункционална рерна - 71 Литри Боја на рачката: Сребрена
 Механичко управување
 EcoClean емајл во внатрешноста на рерната
 Иноксен филтер за маснотии
 конвенционално греење - горен и долен грејач
 Мал инфра грејач
 Gentle close меко затворање на вратата
 Perfect grill за идеално печење
 Самочистење со вода
 Вентилатор
 Решетка
 војно застаклена врата на рерната(cool door
 T<85C)
 Енаргетска класа А
 Димензии (Ш x В x Д): 597 x 595 x 547mm (60cm)

22,699.00ден