Dark Light

19063 – VGR SHPORET FAVORIT 4J INOKS B


Независна рерна:
Димензии В/Ш/Д: 59/59,5/55 cm
Енергетска класа: A
8 позиции на контролна склопка на рерна
Волумен на рерна: 65 L
Контролно копче за рерна
Копче за термостат на рерна
Иноксна управувачка табла
Светло во рерна
Една решетка и длабока тава
Турбо вентилатор
Грејачи: горе-1200 W; доле-1100 W
Грил грејач : 1000 W

Независна стакло-керамичка плоча:
Димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm
4 зони на греење
Големина на зоните: (2x 145mm од 1200 W) (2x 180 mm од 1800 W)
Контрола на допир
Заклучување на плочата

20,990.00ден