Dark Light

19033 – GREALKA PANEL 2000W CRNA 7481


Калено стакло однапред
IP24 водоотпорен
Прилагодлива контрола на
термостатот
За заштита од прегревање
Самостојна или монтирана на ѕид
Алуминиумски елемент за греење

4,399.00ден