Dark Light

19032 – GREALKA PANEL 2000W BELA 7480


Грејна моќ 2000W
Самостојна или монтирана на ѕид
Со далечински управувач
Прилагодлива контрола на термостатот
Заштита од прегревање
IP24 водоотпорен
Алуминиумски елемент за греење

3,490.00ден