Dark Light
,

18988 – SHPORET NA DRVA ALFA PLAM 55 BEL/LEV


Капацитет: 5kw
Димензии на рерна во мм 550x540x195 mm
Волумен на рерната: 58л
Пречник на димен отвор 120мм
Волумен на загревање 83м3
Површина на загревање 32м2
Тежина 98кг
Димензии: 965x612x780 mm

21,990.00ден