18938 – ASPIRATOR GORENJE BHI611ES


Gorenje BHI 611 ES
 Essential линија
 Целосно вграден интегриран кујнски аспиратор
 Можност за издувно и проточно работење
 Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 370m3/h
 Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 140 m3/h
 Аспиратор со проточно функционирање - го вовлекува заситениот воздух со пареа и мириси во филтер и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната
 4 степени на вентилаторот
 Филтер за маснотии кој се мие
 ЛЕД осветлување
 Максимална бучност 67dB
 Енергетска класа D
 Димензии (ШxВxД): 53
4 × 20
8 × 30 цм

5,690.00ден