Dark Light

18931 – BOJLER FAVORIT 80L TCA 802 REGULATOR


Капацитет 80 L
Тип на контрола механички
Димензии 426/874 mm
Тежина (нето/бруто) 24/27 kg
Моќност 220-240V; 50 Hz
Регулација на температура на вода 35-85 C°
Копче за регулација на температура на вода
Термозаштита против прегревање 106 C°

Грејна моќност 1980 W
Работен притисок 8 bar
Сигурносен вентил max 10 bar
Приклучок за вода 1/2 inch
Заштитна магнезиум анода
Грејач – бакар
Панел LED-термостат
Дијаметар Ø380 mm
Емајл – сафирно плав
Изолација пур пена

5,690.00ден