Dark Light
,

18912 – PRAVOSMUKALKA ZA PEPEL 1200W 9355


Напон:230V~50Hz
Моќност:1200W
Капацитет на собирање:30l
Проток на вакум:15.5Kpa
Должина на кабел: 1.5m
Вшмуквање на пепел,
прашина, покрупни честички

3,399.00ден