-7%

18856 – MINI SHPORET RGLUX MF42-W FULL ELECTRIC


Електричен Минишпорет
RGLUX MF42 White
Рингли:2 ком
Ø145mm & Ø180mm
Релна на Струја
3 Функции за релната
3 Команди
Дупло Стакло
1 Четвртаста Тепсија
1 Округла Тепсија
1 Решетка
Голема релна 42л
Боја: бела боја
Димензии на релната:
450×380мм

6,999.00ден 7,490.00ден