Dark Light

18701 – TOSTER ZA VAFLI ADLER AD3036


Моќност: 1500W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Нелепливи плочи исклучително лесни за чистење
Светлосни сигнали
Кабел за складирање
Систем за заклучување
Димензии на апаратот: 25×29х14cm

2,599.00ден