Dark Light

18606 – SUSHARA FAVORIT MSU7002


Модел Машина за сушење  FAVORIT MSU 7002
Тип Кондензациска
Капацитет 7kg
Запремнина на барабанот 100 литри
Енергетска класа B
Број на програми 15
Одложен старт Да
Индикатор за полн  резервоар со вода Да
Индикатор за чистење на филтерот Да
Индикатор за чистење на кондензаторот Да
Програм за брзо сушење Да
Програм против гужвање Да
Програм за сушење памук Дополнително сушење на  памук , Сушење  памук без потреба за пеглање,
Сушење памук со потреба за пеглање.
Програм за сушење синтетика Сушење синтетика без потреба за пеглање,
Сушење синтетика со потреба за пеглање.
Baby програм Да
Останато -ЛЕД дисплеј – 6 сегменти,
-Shirts 12’, Express 29’, Refresh, Susenje na 10’, 30’, 60’, Jeans, Delicate
-Заклучување поради деца,
-Приказ на преостанатото време
-Ниво на бучавост 65dB
-Потрошувачка на ел. Енергија:  561 kWh годишно
-Напон 220-240V
-Моќност:  2700W
Висина Min: 84.5 cm / Max.: 85.5 cm
Ширина 59.6 cm
Длабочина 60.9 cm
Тежина 36,5 кг
Боја Бела

14,990.00ден