,

18468 – KLIMA GREE LOMO LC -15 18000BTU


18468 – KLIMA GREE LOMO LC 18000BTU

Model: GWH18QD/K6DN

39,990.00ден

Модел GWH18QD-K6DNB4B/I
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 4600(650~5200)
 греење 5200(700~5400)
Потрошувачка ладење 1430(150~1700)
 греење 1400(160~1600)
Работна температура ладење -15~43
 греење -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH18QD-K6DNB4B/I
Проток на воздух m3/h 850/720/610/520
Ниво на звучен притисок dB (A) 48/45/39/34
Димензии (ДxВxШ) mm 970×300×224
Тежина (нето) kg 13,5
Надворешна Единица GWH18AAD-K6DNA1B/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/770
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 842×596×320
Нето тежина kg 34