18343 – SHPORET RGLUX C6322G BROWN KOMBINIRAN


Плински Шпорет
RGLUX C6322G Brown
Горилници:2 Плин
Горилници:2 струја
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја:кафеава боја

10,490.00ден