Dark Light

18272 – SHPORET ALFA PLAM S1405513R


Вкупна моќност: 8025W
Четири грејни плочи со различни димензии
Eдна експрес грејна плоча
Голем волумен на рерната – 71l
Димензии на рерната: 460x475x320 mm
Можност за самочистење на рерната
Димензии на шпоретот: 550x600x850 mm

19,290.00ден