Dark Light

18175 – FEN REMINGTON D5216 SHINE TERAPY


МОЌНОСТ 2000

2 БРЗИНИ

3 ПОСТАВКИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА

ДИФУЗЕР

ОТСТРАНЛИВА ЗАДНА РЕШЕТКА ЗА ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ

 

2,690.00ден