Dark Light

17769 – MULTI FUN. TRIMER MP-MFT10 1.0KW 8630


Моќност: 1000W

Зафатнина: 33ccm3

Брзина во празен од: 3.000/min

Макс. брзина: 10.000/min

Масло/гориво сооднос: 40:1

10,990.00ден