Dark Light
,

17726 – PERALLNA FAVORIT MP5051


Димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm
500 вртежи во минута (rpm)
Капацитет: 5 kg
42 L иноксен барабан
15 програми
Електронски програматор
Копче за контрола на температура
Енергетска класа: А++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Заштита против пена
Систем за автоматски баланс
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Отстранувачки горен капак
Потрошувачка на енергија: 147 Kwh
Потрошувачка на вода (л/год.): 9240 L
Бучава при перење: 58 dB
Бучава при вртење: 71 dB
Брза програма: 15 минути на 30 C

10,699.00ден