Dark Light

17706 – PERALLNA FAVORIT MPI8124 INVERTER


Димензии В/Ш/Д: 84,5 / 59,7 / 55,7 cm
Максимум вртежи во минута: 1200 rpm
Максимален капацитет: 8 kg
15 програми
Инвертер мотор (10г гаранција )
Дигитален лцд екран
Одложен старт
Копче за прилагодување на брзината на вртежите
Копче за прилагодување на температурата на водата
Електронски програматор
Програм за брзо перење 15 мин. на 30°
Енергетска класа: А +++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Капак со отстранување
програм за лесно пеглање
антиалергиски програм
Дополнително плавење
Осетливо / рачно перење
Енергетска потрошувачка: 155Kwh/annum
Потрошувачка на вода: 10224 L/annum
Ниво на бучава при перење: 50 dB
Ниво на бучава при вртење: 73 dB
сензор за половично перење

19,990.00ден