Dark Light

17704 – MIKRO FAVORIT MBP20 SILVER


МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА
КАПАЦИТЕТ 20 L
ЈАЧИНА: 700W
РЕГУЛАЦИЈА: 5 НИВОА
МЕХАНИЧКА РЕГУЛАЦИЈА
ВРЕМЕ НА ГОТВЕЊЕ: 35’
ОДМРЗНУВАЊЕ
ЕКСПРЕСНО ГОТВЕЊЕ
ДЕБЕЛИНА НА СТАКЛОТО: 25,5MM
СИГНАЛ ЗА КРАЈ
БОЈА: СРЕБРЕНА
ДИМЕНЗИИ (В*Ш*Д) 25,82/43,95/35,5 CM
НЕТО/БРУТО ТЕЖИНА: 10,2/11,2 KG
НАПОН 230V/50HZ

4,990.00ден