Dark Light

17703 – MIKRO FAVORIT MBP20 WHITE


Капацитет 20 L
Јачина: 700w
Регулација: 5 нивоа
Механичка регулација
Време на готвење: 35’
Одмрзнување
Експресно готвење
Дебелина на стаклото: 25,5mm
Сигнал за крај
Боја: Бела/Сребрена
Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm
Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg
Напон 230V/50HZ
Приклучок: VDE plug

3,990.00ден