Dark Light

17702 – PERALLNA FAVORIT MP9102


Димензии В/Ш/Д: 84,5/59,7/58,2 cm
Максимум вртежи во минута: 1000 rpm
Максимален капацитет: 9 kg
Волумен на барабан: 59 L
15 програми
Електронски програматор
Копче за регулација на температурата
Енергетска класа: А ++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Капак со отстранување
Енергетска потрошувачка: 243 Kwh/annum
Потрошувачка на вода: 12100 L/annum
Ниво на бучава при перење: 58 dB
Ниво на бучава при вртење: 78 dB
брза програма: 15 минути на 30 C
сензор за половично перење
Регулација на вртежи

16,890.00ден